• Verlichtingsconcept

Verlichtingsconcept

luctra-lichtkonzept-biologisch-wirksam

Goed licht is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Zeker in de werkomgeving, draagt hoogkwalitatieve verlichting bij tot de verhoogde productiviteit van werknemers. LUCTRA® gaat een stapje verder en herdefinieert kwaliteitsverlichting voor de werkplek met de bewezen biologisch effectieve verlichting.

LUCTRA® verlichting reproduceert bijna volledige kleurenspectrum van zonlicht, dus heeft het als een daglicht lamp een stabiliserend effect op ons dagelijks bioritme. Ontdek de voordelen van een intelligent licht dat gebaseerd is op mensen hun persoonlijke behoeften.

Ontdek het volledige productgamma voor optimaal lichtdesign op kantoor

Of het nu als een design vloerlamp of als een innovatieve bureaulamp met verschillende bevestigingsmogelijkheden is, voldoet iedere LUCTRA® daglicht lamp aan de vereisten voor optimale werkplekverlichting met state-of-the-art LED technologie. De zelfvergrendelende scharnieren laten een flexibele aanpassing toe aan de werkomgeving. LUCTRA®'s batterij geopereerde draadloze mobiele lampen bieden een absolute flexibiliteit en zijn geschikt voor zowel privaat gebruik alsook voor op kantoor en innovatieve interieur en lichtontwerpen. Naast het bieden van buitengewoon licht, maken de lampen ook een perfecte indruk met hun eigentijds design dat past in elke omgeving dankzij de verschillende kleuropties.


EFFECTEN VAN BIOLOGISCH EFFECTIEF LICHT

Waarom heeft licht een regulerend effect op mensen en hoe kunnen periodes van productiviteit en ook ontspanning gedurende de dag op een optimale wijze ondersteund worden?

Leer meer over biologisch effectief licht >>


luctra-studie-biologisches-licht

STUDIE BEWIJST HET BIOLOGISCH EFFECT VAN LUCTRA®

Een klinische studie onder leiding van slaaponderzoeker Dr. Dieter Kunz heeft het bewijs geleverd dat de biologische effectiviteit van LUCTRA® kantoorverlichting gebaseerd is op de productie van het hormoon melatonine.

Naar de studie >>


luctra-led-electronic-system

NIEUWSTE LED TECHNOLOGIE

Hoge verlichtingssterkte, zeer uniforme lichtdistributie en een breed kleurenspectrum - ontdek de voordelen dat LUCTRA® biedt dankzij moderne LED technologie.

Meer details >>


Luctra-vitacore-electronics

INTUÏTIEVE BEDIENING DANKZIJ VITACORE®

Creër uw individueel verlichtingsprofiel zodat uw LUCTRA® lamp onafhankelijk het natuurlijke verloop van uw dag kan ondersteunen door het variëren van de aangeboden lichtkleur.

VITACORE® electronica >>
VITACORE® app >>